A nyugalom filozófiája

A nyugalmat és a testi, lelki harmóniát önmagunkban kell megtalálnunk, de a kereséshez mindig kaphatunk külső segítséget.

A japán sziklakertek világa pont azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol az önmagunkhoz vezető út egyes szakaszait könnyebben megtehetjük, és ahol megszabadulhatunk a hétköznapok nyomasztó gondolataitól. Itt minden a természet harmóniáját és erejét jelképezi. A kavicsok, a sziklák, a homok, a növények mind szimbólumok: a homokba rajzolt hullámvonal jelképezhet egy száguldó folyót, a sziklák egy-egy létező hegységet.

A cél a természet teljességét, gondolatokat fókuszáló energiáit, és megnyugtató kisugárzását egy olyan helyre összpontosítani, amelyet bármikor felkereshetünk, és “felhasználhatunk” a lelki békénk erősítésére, visszaszerzésére.

A Valeriana Relax filozófiája közel áll e gondolkodásmódhoz. Mi is hiszünk abban, hogy a természet nyugalmat sugárzó erejénél nem kellhet több ahhoz, hogy jobban legyünk, így a zselékapszula összetevőit kizárólag a természet “patikájából” válogattuk össze. Tudjon meg róluk többet itt!